Martin User Forum (closed)
Martin User Forum (closed)
Home | Profile | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
 All Forums
 Archive
 Maxedia Hardware
 Help! Urgent!
 Forum Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Subbass

288 Posts

Posted - 09 Dec 2011 :  00:04:58  Show Profile
Hi There!
I have a Maxedia Pro, ver. 3.0.76, when trying to re-install the OS and software I get this error:
Error 1920.service MSSQL$MAXXYZ(MSSQL$MAXXYZ) Failed to start. Verify that you have sufficient privileges to start system services.

Please Urgent Help!
Thank You!

Paul Pelletier

10024 Posts

Posted - 09 Dec 2011 :  17:52:31  Show Profile
If you are installing the right OS, it looks like the ISO you have might be corrupeted

I would download the ISO again.
Don't use any Download accelerator software.

Go to Top of Page

Subbass

288 Posts

Posted - 09 Dec 2011 :  19:45:48  Show Profile
Hi Paul!
Yes, the right iso, downloading ISO 3 times with no success,I was install from one of these dvd's before.
btw when trying to install 3.1.68 i get this log:


Installing service MAXNETRouterService...
Service MAXNETRouterService has been successfully installed.
Creating EventLog source MAXNETRouterService in log Application...
Committing assembly 'C:\Program Files\Martin\Maxedia 2\CLR\MAXNETRouterService.exe'.
Affected parameters are:
logtoconsole =
assemblypath = C:\Program Files\Martin\Maxedia 2\CLR\MAXNETRouterService.exe
logfile = C:\Program Files\Martin\Maxedia 2\CLR\MAXNETRouterService.InstallLog
Uninstalling assembly 'C:\Program Files\Martin\Maxedia 2\CLR\MAXNETRouterService.exe'.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 Forum Locked
Jump To:
Martin User Forum (closed) © 2017 Martin Professional Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000