Martin User Forum (closed)
Martin User Forum (closed)
Home | Profile | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
 All Forums
 Archive
 Maxedia Version 4.x Software
 cpu dependency??
 Forum Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

JayMan574

39 Posts

Posted - 13 Sep 2012 :  09:07:37  Show Profile
Video inputs become real laggy when after switching from video input to a cue and the back to vid input. I Any idea on what to do on v4.4... I have to reset to fix this problem.. Ty

Paul Pelletier

10024 Posts

Posted - 13 Sep 2012 :  10:06:34  Show Profile
What hardware and revision do you have?

What capture card?

What is the memory level is?
Go to Top of Page

JayMan574

39 Posts

Posted - 13 Sep 2012 :  10:38:12  Show Profile
Ill shoot the specs over on FRiday night.. Thanks for the response.
Go to Top of Page

JayMan574

39 Posts

Posted - 16 Sep 2012 :  07:45:26  Show Profile

Version :maxedia compact version , build 4.40 , windows dp SP3
Capture card: haupauge WinTv Capture - composite 320x240 resolution
System : intel core 2 duo, e8400 @ 3.00ghz , 2.00 GB of ram
Go to Top of Page

Paul Pelletier

10024 Posts

Posted - 16 Sep 2012 :  17:35:33  Show Profile
Can you see of the software build is 4.40.127.4?
if not update it here.

http://www.martin.com/service/showpage.asp?id=6767&tit=Maxedia+Release+Version+4%2E40%2E127%2E4

Save your show and Uninstall the old version first.

Go to Top of Page

JayMan574

39 Posts

Posted - 16 Sep 2012 :  23:19:12  Show Profile
Just do a regular save? Do I need to save to an external hardrive? Do not want to risk loosing everything.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 Forum Locked
Jump To:
Martin User Forum (closed) © 2017 Martin Professional Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000