Martin User Forum (closed)
Martin User Forum (closed)
Home | Profile | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
 All Forums
 Controllers
 Martin M-PC installation support
 MPC install issue
 Forum Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

DStel

1 Posts

Posted - 27 Mar 2015 :  12:53:36  Show Profile
I am having an install issue unlike ones that I have seen on the forums and was wondering if anyone else has ran in to the same thing. I keep getting a 1720 error towards the end of the install when it is attempting to load the default show. Below is the error message as it shows up:

The message is below.


Error 1720. There is a problem with this windows installer package. A script required for this install to complete could not be run. Contact your support personnel or package vendor. Custom action LoadDefaultShowFile script error -2147259; line 42, column 3,

any ideas or help would be great! kinda in a time crunch.

Thanks!

CharlyEQ

7 Posts

Posted - 03 Jan 2016 :  12:03:15  Show Profile
Hey!

I've the same error message; using win10 en V3.50.641.0...
Does anybody have any idea how fixing this problem ?
Thank's
Go to Top of Page

colep

39 Posts

Posted - 04 Jan 2016 :  02:05:12  Show Profile
Did you run the M-PC cleanup tool and follow the instructions with that for the update? I'm not sure if that's the same number I was getting at the last update but once I ran the cleanup tool it worked fine!
Go to Top of Page

CharlyEQ

7 Posts

Posted - 06 Jan 2016 :  15:19:04  Show Profile
Yes, I do...And now, everything is in order, but I don't realy now what whas the real problem.
Go to Top of Page

grhaley

2 Posts

Posted - 17 Feb 2016 :  03:59:12  Show Profile
I am getting a "Error 1714" ran the M-PC clean up tool and and followed all of the instructions and nothing works, can you help
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 Forum Locked
Jump To:
Martin User Forum (closed) © 2017 Martin Professional Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000