Martin User Forum (closed)
Martin User Forum (closed)
Home | Profile | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
 All Forums
 Archive
 Maxxyz Hardware
 maxxyz + problem
 Forum Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

vendy

30 Posts

Posted - 10 Sep 2010 :  09:53:02  Show Profile
running 2.62.364 on Maxxyz + .Sometimes message "console has been removed from the system" is displayed on the screen and the same message for playback wing.all faders go to 0 and then everythings work.

Kris VH

1629 Posts

Posted - 13 Sep 2010 :  15:28:52  Show Profile
Seems to be a problem with the usb connections to your wings.
I guess you don't have this error when using Maxxyz without the wings?...
Best Regards,
Go to Top of Page

vendy

30 Posts

Posted - 13 Sep 2010 :  19:18:21  Show Profile
I don't know.I'm working on a show with 1 wing and i don't know what's happened withput a wing.But 1st message is "Device Detected. Console has been removed from system" and after that the same message , but for wing displayed.After this "Device Detected.Playback wing added to the system" and after this everything 's work.I'm worried about this , because now i'm programming , but after 6 days i'm going on tour in USA with my desk.
Go to Top of Page

vendy

30 Posts

Posted - 14 Sep 2010 :  12:10:42  Show Profile
today I remove the wing and no problem with desk.How to solve the problem when i connect playback wing?
Go to Top of Page

Raśl

722 Posts

Posted - 14 Sep 2010 :  18:08:16  Show Profile
check for too long USB cables, wings are very sensitive to this...
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 Forum Locked
Jump To:
Martin User Forum (closed) © 2017 Martin Professional Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000