Martin User Forum (closed)
Martin User Forum (closed)
Home | Profile | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
 All Forums
 Archive
 Maxedia Hardware
 ELO driver
 Forum Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

BjMae

3 Posts

Posted - 09 Nov 2010 :  12:48:02  Show Profile
Hi!

Finally got a 15" ELO ET 1515L touch screen for our MAxedia Pro.
The Elo driver caused bluescreen when I connected the USB.
Installed the Win XP embedded driver that came with the screen.
Still blue screen when I connected the USB.

Have uninstalled the ELO software from the system and everything is up and running again, except ELO, obviously.

Does someone here have a better option than reinstalling MAxedia from scratch?




-Bjørnar Mæland

Longva

44 Posts

Posted - 09 Nov 2010 :  14:33:10  Show Profile
Heisann Bjørnar [:)]

If you are using an ELO 1515L Intellitouch (IT), the drivers are allready innstalled in the Maxedia. So there is no need to install drivers.
It should be plug and play, we have been using this on our PRO for a while with no problems.

Not sure about the other touch- technologies though...
Go to Top of Page

Controller Support 2

1783 Posts

Posted - 09 Nov 2010 :  17:39:39  Show Profile
It sounds like you have an older OS that causes this.
Try to reload a clean 4.0 OS and install Version 4.20.113

Throw away any driver disc that comes with the screen :-) It doesn't work on our systems, XP Embedded drivers are a bit tricky to install.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 Forum Locked
Jump To:
Martin User Forum (closed) © 2017 Martin Professional Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000