Martin User Forum (closed)
Martin User Forum (closed)
Home | Profile | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
 All Forums
 Archive
 Maxxyz Hardware
 eth2dmx8
 Forum Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

mzagarn

810 Posts

Posted - 15 Jul 2011 :  11:53:12  Show Profile
The new firmware v2.0 came out the other day and have notice that is has more merging options. Is there a way to connect 2 artnet consoles and have them both control the fixtures ltp? Also is there a way to master slave the consoles so that if console 1 goes down 2 takes over in a few seconds with having to repatch cables?

Administrator

3932 Posts

Posted - 16 Jul 2011 :  02:51:19  Show Profile
quote:
Originally posted by mzagarn

The new firmware v2.0 came out the other day and have notice that is has more merging options. Is there a way to connect 2 artnet consoles and have them both control the fixtures ltp? Also is there a way to master slave the consoles so that if console 1 goes down 2 takes over in a few seconds with having to repatch cables?



Yes to both. I didn't have time yet to update the manual. If you use the website access it all should be pretty self explanatory though.
Go to Top of Page

mattmand

240 Posts

Posted - 17 Aug 2011 :  18:09:06  Show Profile
So, i just updated my firmware on my unit, and when i tried to log on to it on my pc, this is what i got.
Go to Top of Page

tovi

17 Posts

Posted - 18 Aug 2011 :  06:18:16  Show Profile
reset to default and reboot the unit
Go to Top of Page

mattmand

240 Posts

Posted - 18 Aug 2011 :  17:47:59  Show Profile
great...did that...now it won't connect at all. :(
Go to Top of Page

Administrator

3932 Posts

Posted - 18 Aug 2011 :  20:10:53  Show Profile
quote:
Originally posted by mattmand

great...did that...now it won't connect at all. :(


What browser are you using?
Go to Top of Page

mattmand

240 Posts

Posted - 18 Aug 2011 :  21:23:08  Show Profile
explorer. I used explorer before the the firmware update and it would connect just fine.
Go to Top of Page

Administrator

3932 Posts

Posted - 19 Aug 2011 :  05:43:42  Show Profile
quote:
Originally posted by mattmand

explorer. I used explorer before the the firmware update and it would connect just fine.


Fixed!

Internet Explorer does not like to use 0's in the IP addresses.

002.100.034.069 does not work.

IE needs:

2.100.34.69


Strange bug but it this box is working properly now.
Go to Top of Page

mattmand

240 Posts

Posted - 19 Aug 2011 :  14:59:47  Show Profile
thanks for the call Matthias!

loving the new features.
Go to Top of Page

mattmand

240 Posts

Posted - 19 Aug 2011 :  15:02:03  Show Profile
Go to Top of Page

Mad-man

173 Posts

Posted - 13 Sep 2011 :  22:58:59  Show Profile
I got the same message on m1... What to do?
Go to Top of Page

mzagarn

810 Posts

Posted - 19 Oct 2011 :  22:26:37  Show Profile
im currently doing a show and have had time to have a look. I now have the eth2dmx8 where the master gets unplugged the salve takes over. it also allows me sometimes to control the fixtures of the slave but. no matter which console i change an attribute it then pulses. Any thoughts i have tried to setup a merge but there must be a better way. both the console and pc have different ip's in 2.x.x.x range.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 Forum Locked
Jump To:
Martin User Forum (closed) © 2017 Martin Professional Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000