Martin User Forum (closed)
Martin User Forum (closed)
Home | Profile | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
 All Forums
 Archive
 Maxedia Version 4.x Software
 HRESULT E_FAIL
 Forum Locked
Author  Topic Next Topic  

Leinahtan

3 Posts

Posted - 17 Jan 2012 :  11:05:35  Show Profile
maybe I missed the answer in previous forums, however I could use some help. I am reinstalling the software on my maxedia ver 4.40.122.0. Every time I try to load a show I get this error.

Maxedia cannot start: Error HRESULT E_FAIL has been
returned from a call to a COM component.

I would appreciate any help anyone can give me.

Paul Pelletier

10024 Posts

Posted - 17 Jan 2012 :  12:37:44  Show Profile
It could be related to the ATI driver not properly initialized.

Can you access the ATI control panel?
Make sure the resolution is set properly to 1024X768 for both screens to start.

Go to Top of Page

Leinahtan

3 Posts

Posted - 17 Jan 2012 :  13:56:58  Show Profile
No I can't acces the control panel. Do you know if it can be downloaded and installed separately.
Go to Top of Page

Administrator

3932 Posts

Posted - 17 Jan 2012 :  16:42:55  Show Profile
quote:
Originally posted by Leinahtan

maybe I missed the answer in previous forums, however I could use some help. I am reinstalling the software on my maxedia ver 4.40.122.0. Every time I try to load a show I get this error.

Maxedia cannot start: Error HRESULT E_FAIL has been
returned from a call to a COM component.

I would appreciate any help anyone can give me.


Try to reinstall your software, otherwise reinstall the OS.
Go to Top of Page

Light Tech Chris

82 Posts

Posted - 16 Oct 2015 :  03:03:39  Show Profile
H am currently having this same issue even after reinstalling software AND OS #128553;#128553;#128553; please help!! Another issue with this server. Kinda getting frustrating.
Go to Top of Page
   Topic Next Topic  
 Forum Locked
Jump To:
Martin User Forum (closed) © 2017 Martin Professional Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000