Martin User Forum (closed)
Martin User Forum (closed)
Home | Profile | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
 All Forums
 Archive
 Maxedia Version 4.x Software
 Video Drop Out
 Forum Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

noahhawley

4 Posts

Posted - 19 Feb 2012 :  05:47:05  Show Profile
When displaying a JPEG, Maxedia's output totally drops out (not just go to black, but the monitor says no signal) about every 15min. The drop out lasts about 5-10 seconds.

Any ideas? I am running a Maxedia Broadcast, Latest Software, One Engine.

Paul Pelletier

10024 Posts

Posted - 19 Feb 2012 :  12:33:56  Show Profile
Can you try to use the other graphic card as Engine 1 and see if the problem persist?

are you running this version 4.40.127.4? If not, install this version.
ftp://ftp.martin.dk/Controller/Maxedia/Release%20Software/Version4/
Go to Top of Page

noahhawley

4 Posts

Posted - 21 Feb 2012 :  19:17:27  Show Profile
Updated to 4.40.127.4
It is happening on both graphics cards.
Go to Top of Page

Paul Pelletier

10024 Posts

Posted - 22 Feb 2012 :  06:08:09  Show Profile
Ok, I have no idea at this point.
I will ask around.
Go to Top of Page

noahhawley

4 Posts

Posted - 23 Feb 2012 :  04:46:36  Show Profile
Fixed it. Apparently a DVI splitter in the chain was casuing the drop out.
Go to Top of Page

Paul Pelletier

10024 Posts

Posted - 23 Feb 2012 :  07:21:54  Show Profile
Ha! Thanks for the info. and yes, never trust DVI splitters ;-)
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 Forum Locked
Jump To:
Martin User Forum (closed) © 2017 Martin Professional Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000