Martin User Forum (closed)
Martin User Forum (closed)
Home | Profile | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
 All Forums
 Archive
 Maxxyz Hardware
 No Installation on Maxxyz
 Forum Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

mitch

2 Posts

Posted - 02 May 2015 :  22:47:09  Show Profile
Hello,
got some Problems with my maxxyz, so i tried to reinstall it.
After many different failures trying to install 2.90.400 from an ISO DVD. Now left Side is waiting for finishing right side, but the right side is stacking after the usual reboots after starting DHCP Client.
Last written line is "The Server service is starting."

Tried many times, but allways coming to the same Point !

Does anybody have a good idea, would Need the desk very urgently !!!

Thank`s, mitch

mitch

2 Posts

Posted - 04 May 2015 :  15:59:56  Show Profile
just a short Update : Everything`s fine now. There have been a few things in row : one of the HDD was def., a inbuild Network cable was def., too. After replacing i need to Switch Off and On the Network Controllers, after that and a 5 time try (including waiting approx. 30min. each time) i could install the OS; (End of Installation left Screen Maxxyz Menue Page showing "No Software installed", right Screen Yellow triangle) The Installation of the Maxxyz Software has to be started in the left Screen manualy (in my case he couldn`t find anything on CD and USB Stick -showed CD and Stick, but as empty- `til i rebooted 2 times, so be Patient !!!) Maybe that`s helping somebody in the future ....
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 Forum Locked
Jump To:
Martin User Forum (closed) © 2017 Martin Professional Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000